Am descoperit în ultimii ani puterea femeilor de a face dintr-o pasiune o carieră. De a face dintr-o fotografie, o reclamă.  De a face dintr-o simplă ieșire la cafea un obiect al dorinței sutelor sau miilor de alte fete și femei care își doresc ca, data viitoare când ies la cafea, să poarte tot blugi și stiletto și să strângă între degete, în bătaia soarelui, ceașca frumoasă cu latte.

Și e fascinant! Și e de apreciat cum frumosul a devenit meserie pentru unele dintre acele femei care erau ”prea scunde, prea grase, prea puțin fotogenice” pentru a se încadra în tiparul frumuseții clasice din revistele pentru femei. Și, acum, vocea lor e devenit mai puternică, mai inspirațională decât a revistelor pe care le răsfoiam în copilărie sau a celor pe care le citeam în adolescență.

Femeile acestea au reușit să construiască branduri din dragostea lor pentru frumos!

Acesta este internetul femeii, cu puterea ei de a fi și machiată și nemachiată, și mamă și divă, și fotomodel și bucătăreasă, si sportivă și artistă, cu răutățile și frumusețile ei unice!

Jos pălăria pentru Digital Divas ale acestei generații! Evenimentul #digitaldivas16 va avea loc pe 20 mai, la Palatul Bragadiru. Până atunci, vă puteți vota favoritele – dive, bloguri, website-uri, proiecte speciale – aici

Digital Divas

aboutnothing.ro este Blogger Oficial al ediției din 2016, încă o dovadă a faptului că o fată mică poate face carieră în fashion industry…digital fashion industry 😉

Digital Divas

No Comments